To se zove upornost: Boki 13 topi salo

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 Oct 2011

Zbog problema sa vizom, Boki 13 nije mogao da dođe u Beograd i da u zakazanom terminu u jednoj klinici uradi liposukciju, pa je primoran da kilograme skida težim putem!

Naime, makedonski šoumen ovih dana muku muči s držanjem najstrožih dijeta, ali i žestokim znojenjem sa trenerom koga je unajmio. Fensi ženska trenerka je očigledno Bokijev „modni pečat“ kojeg se ne odriče ni kada radi ovako naporan „posao“.
- Boki je odlučio da konačno reši problem s viškom kilograma! Počeo je sa rigoroznim dijetama i zdravijim načinom života, što svakako podrazumeva dosta „krvi i znoja“- priča za „Alo!“ Bokijev blizak prijatelj i dodaje da ponekad poludi kada dođe u teretanu i dobije zadatak zbog kojeg bude mokar do gole kože.
- Bukvalno poludi kada mora da trči na traci i radi vežbe koje će topiti salo i praviti mišićnu masu. Boks mu je svakako najzanimljiviji deo treninga i tada se, kako sam priča, najviše istrese. Trener mu je toliko strog da mu ne da da zabušava, a nutricionista mu svakodnevno šalje spisak namirnica koje tog dana može da unese. Ali, to mu je, što mu je, sam je tražio – priča prijatelj Jovanovskog.

Krajem meseca, Boki bi trebalo da uradi set novih fotografija, na kojima očigledno želi da izgleda što bolje, a da li ćemo ga videti, kako je najavljivao, u nekom od muških elegantnih odela ostaje da vidimo…

Reklame

Ostavite komentar