Trač ili istina: Danijela Marić u vezi sa Sašom Zimonjićem

Izvor: Press online
Postavljeno 04 Oct 2011

Doktorka Danijela Tiosavljević, bivša supruga poznatog psihijatra Jovana Marića, već dve nedelje uživa u ljubavnoj vezi sa bivšim fudbalerom Sašom Zimonjićem. Par se upoznao u Zimonjićevom kafiću „Kafe de Frans” na Dorćolu, gde gotovo svakodnevno provode zajedničke trenutke.

Posle upoznavanja oni su se spontano sprijateljili, a iz prijateljstva se vrlo brzo rodila i emotivna veza. Iako se ljubav ne može sakriti, atraktivna sveže razvedena doktorka još uvek ne želi da se obelodani njena veza sa nekadašnjom zvezdom Obilića.

- Kao i do sada, jedino dajem odgovore na pitanja vezana za moju doktorsku profesiju – napisala je Danijela u SMS poruci posle više pokušaja da od nje u telefonskom razgovoru čujemo kako joj je u novoj vezi. S druge strane, dobro obavešten izvor Pressa otkriva da lepa doktorka ima svoje razloge za ćutanje.

- Danijela krije svoju vezu sa Sašom jer se još uvek nije slegla prašina oko njenog razvoda od Jovana Marića. Ne voli da njen sin sluša priče vezane za njen ljubavni život posle razlaza od njegovog oca Jovana i ona pokušava da ga od toga sačuva. Zato najradije odlazi kod Saše u „Kafe de Frans”, gde sami ili u krugu bliskih prijatelja provode dosta vremena – kaže izvor Pressa blizak paru, i ističe da su njih dvoje veoma zaljubljeni.

- Posle bračnog kraha Danijela se osećala loše, ali joj je Saša vratio osmeh na lice. On se u nju ozbiljno zaljubio vrlo brzo posle njihovog upoznavanja, ali su se neko vreme zadržali na prijateljskom odnosu. Vremenom, kroz druženje i postepeno upoznavanje shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkog i spontano su započeli vezu – zaključuje izvor Pressa.

Reklame

Ostavite komentar