Večeras na sajtu 24 sata: Live koncert Liama Galagera

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 14 Oct 2011

Pošto su pošteno protresli muzičku scenu definitivnim raspuštanjem matičnog benda, ali i redovnim međusobnim „pljuvanjima” po medijima koja su ih dovela i do suda, braća Galager otišla su svaki svojim putem. Noel se opredelio za solo karijeru, dok se Liam aktivirao s bendom Beady Eye i albumom „Different Gear, Still Speeding”, koji trenutno promoviše po Evropi.

Jedan od ovih koncerata moći ćete da ispratite večeras na našem sajtu od 20 sati i proverite kako Liam zvuči bez svoje Oasis polovine.

- Mi zaista nemamo šta da dokazujemo. Jedino što treba da radimo jeste da pravimo dobru muziku i da je izvodimo, što je sjajno – objasnio je Liam nedavno, najavivši već i drugi album.

Svakako, naglašava, publika ne treba da očekuje kopiju Oasisa.

- Oasis je više bio po Noelovoj meri, on je imao tu viziju i gurao svoju priču. Beady Eye su, s druge strane, četiri momka na istoj strani i rade istu stvar. Jasno je da su priče različite… U svakom slučaju, još niste sve videli od mene, mnogo toga tek treba da dođe – najavljuje Liam.

Link za koncert

Koncert benda Beady Eye možete gledati na linku www.24sata.rs/ConcertStream/

Video na tom linku neće biti dostupan do početka koncerta, večeras u 20 sati.

 

Inače, pored muzike, on sad ima sasvim dovoljno vremena i da se posveti svojoj modnoj liniji „Pretty Green”, koja je svojevremeno bila uzrok svađa sa Noelom, a sad „procvetala” s novom kolekcijom modnih detalja. Takođe, ambiciozni Galager sprema se i na osvajanje sveta filma – kao producent filma o Bitlsima (režiraće ga Majkl Vinterbotom).

Iako kaže da nije želeo raspad matičnog benda, ne propušta da istakne svoje zadovoljstvo što je dobio priliku za nov početak. Međutim, kaže da bi, što se tiče prošlosti, promenio samo jednu stvar.

- Povremeno se osvrnem na prošlost i želeo bih da sam više pio tada – kaže Liam, verovatno računajući da će ovom izjavom „bocnuti” svog brata, koji je za raspad benda između ostalog okrivio Liamov mamurluk.

Reklame

Ostavite komentar