Velja Ilić udao ćerku

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 16 Oct 2011

Neka prijateljstva su očigledno daleko iznad politike. Tako je lider Nove Srbije Velimir Ilić jedan od najvažnijih dana u životu, udaju svoje mezimice Natalije (24), proslavio ne samo sa partijskim drugovima i koalicionim partnerima, već i sa svojim političkim protivnicima – Ivicom Dačićem i Milutinom Mrkonjićem.

Gruvanje truba i holivudski dekorisano dvorište Ilićeve porodične kuće u Čačku od ranog jutra je nagoveštavalo feštu, kojoj je samo prvog dana prisustvovalo oko 650 zvanica, a isto toliko se očekuje danas, mahom stranačke kolege koje će organizovano autobusima doći na drugi dan svadbe.

Rafalna paljba ubrzo je najavila i dolazak đuvegije, a kako običaji nalažu, gazda Velja je svog zeta najpre stavio na tradicionalni test gađanja jabuke iz puške. Rešen da tastu pokaže da je pravi izbor za njegovu ćerku, mladi Aleksandar Rakićević (27) je za taj izazov za svaki slučaj angažovao još nekoliko prijatelja i rođaka.

Iako čitavog dana nije skrivao dobro raspoloženje, u trenutku kada je njegova najmlađa mezimica u raskošnoj venčanici sišla niz stepenice porodične kuće, Ilić nije mogao da zadrži suze. Međutim, suze radosnice su uskoro nestale, a lider Nove Srbije zakitio je trubače sa 100 evra, što je ponovio više puta u toku dana.

- Puno mi je srce. Ovo je treća ćerka koju udajem i imam još jednu neudatu, a bogami ćemo još malo da ženimo i ovog malog – našalio se Velja, grleći svog 14-godišnjeg sina.

Da se ne venčava bilo ko, bilo je jasno i po pojačanim policijskim snagama po ulicama Čačka, naročito u poslepodnevnim satima, kada je na veselje u restoran „Radovanje“ stigao i najatraktivniji gost Ivica Dačića, a za njim i Dragan Marković Palma, Milanka Karić, Aleksandar Vulin…

Zanimljivo je da je u bračni život Nataliju Ilić i njenog izabranika u crkvi Svetog Joakima i Ane uveo lično vladika žički Hrizostom.

Posle crkvenog venčanja, među prvima koji su čestitali Iliću bili su bivši šef BIA Rade Bulatović, bivši inspektor MUP-a Vladimir Božović, stranačke kolege Dubravka Filipovski i Miroslav Markićević, biznismen Srđan Adžemović, Nevena Models. Da je sve kod Velje gala, svedoče i ovali posluženja i galoni najbolje domaće rakije i viskija koji su se i pre glavnog ručka služili u kućama obojice domaćina. Čestitamo!

Reklame

Ostavite komentar