Verovali ili ne: Danijela Vranić bebi siterka !

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 27 Oct 2011

Milica Njegomir, ćerka pevačice Merime Njegomir je izjavila za časopis “Scandal” kako je Danijela jedno vreme radila u njihovoj kući kao pomoćnica, kao i to da je u to vreme znala da Danijela ima problema sa alkoholom, nikada je ne bi zaposlili.

Međutim, Vranićeva je Miličinu izjavu shvatila kao šalu i za Pulsonline potvrdila da je ranije radila u njihovoj kući, ali kao bebi siterka:

- To je bilo kada sam završila srednju školu i upisala studije. Možda zvuči smešno, ali bila sam inspirisana američkim načinom života i želela sam da radim kao bebi siterka kako bih zarađivala za život tokom studija. Suprug Merime Njegomir je organizovao intervju i on me je i zaposlio jer je shvatio u kakovoj sam siuaciji tada bila i da mi je posao bio potreban. U njihovoj kući je bilo četvoro dece sa kojima nažalost nisam uspela da izađem na kraj, jer sam bila mlada i neiskusna u tom poslu. Tada nisam ni imala prilike da popričam sa Merimom, pa me i ne čudi što je rekla da nije sigurna da sam to bila ja. S druge strane, znam da je ova Miličina izjava bila u šaljivoj konotacji, tako da nikome tu ništa ne zameram. Tada sam bila dete, bila sam i nepušač, a o alkoholu i da ne govorim – rekla je Danijela za Pulsonline i nastavila:

- Merimu Njegomir jako cenim i poštujem. Velika je pevačica, a plus je i škorpija, baš kao i ja – našalila se Danijela.

Reklame

Ostavite komentar