Zanimljivo: Šade tražila od ptice mleko !?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 24 Oct 2011

Najinteresantniji vokal današnjice, na koji ovdašnja publika čeka više od 20 godina, Šade, u okviru svetske turneje, održaće 30. oktobra koncert u “Beogradskoj areni”.

Turneja koja je započela na proleće, već se, prema Bilbordovoj listi, nalazi na vrhu najposećenijih ove godine. Sa preko 100 zakazanih koncerata širom sveta, najveći je kandidat za laskavu titulu turneje sa najvećom zaradom. U Beograd Šade će doći sa impozantnom opremom.

U 12 šlepera donosi se “roling” bina kakvu je do sada u Beograd doneo samo “Ramštajn” u dimenzijama 15,85m puta 14,63m. Ova specijalna bina sastavlja se na sredini dvorane, a zatim se pomera do ciljne pozicije. Produkcija donosi i 8 projektora koji će prenositi vizuelne efekte umetnice Sofi Miler, specijalno kreirane za turneju Šade. Uz Šade Adu u Beograd će doći i stalni članovi benda i tekstopisci Stjuart Kolin Metjuman (gitara, saksofon), Pol Spenser Denman (bas), Endru Hejl (klavijature), kao i dva prateća vokala i bubnjar.

Rajder lista poznate umetnice i članova njenog benda uglavnom se zasniva na hrani i piću. Mada u Beograd dovodi ličnog kuvara, Šade je zatražila da na raspolaganju ima nekoliko kvalitetnih japanskih, korejskih i vijetnamskih menija iz renomiranih restorana. U njenoj garderobi treba da bude buket poljskog cveća, nikako ruže i suncokret, veliko ogledalo, toaletni i kafe stočić, kao i udoban nameštaj za šest osoba.

Svi stolovi moraju da budu pokriveni belim stolnjacima, dok na zidovima želi da vidi draperije svetlijih boja. Izvođače u garderobi sačekaće tanjiri sa iseckanim voćem, uključujući ananas, mango i jagode, četiri kesice čipsa od organskog krompira i kutija keksa od žitarica, koji se isključivo kupuje u engleskim prodavnicama i jede se sa sirom. Od napitaka i alkoholnih pića na meniju će se naći šampanjac “Bollinger”, nekoliko belih vina, asortiman čajeva, obrano i sojino mleko. Od začina, Šade je tražila senf, đumbir, tabasko sos, sirće i limun.

Reklame

Ostavite komentar