Zdravko Čolić prinuđen da menja navike

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 11 Oct 2011

Pevač Zdravko Čolić zbog dece menja navike, pa planira i da se, umesto na nekom skrivenom mestu, odmara na krstarenju luksuznim brodom           

Zdravko Čolić posle dobijanja dece, promenio je određene navike. Iako nikada u životu nije išao na krstarenja ogromnim i luksuznim brodovima, to će učiniti zbog ćerki Une i Lare.
- Voleo bih da im to priredim, možda ne ove zime, već kad još malo poodrastu – kaže za Novosti Čolić.

- Na tim velikim brodovima ima svih mogućih sadržaja, kako za odrasle, tako i za decu. Nikad do sada nisam išao, jer ne volim tako velike brodove, kao ni velike hotele. Volim nešto što je intimnije, prirodnije, više sam za planinu, planinske kuće, ili male plaže i bungalove. Ali, kad je reč o maloj deci, ona, ipak, traže druge sadržaje, biraju najbolju zabavu za sebe i onda čovek mora to da im priušti. Zbog toga sam ih već vodio i u velike turske i grčke hotele, jer tamo imaju sve što njima treba za odličan provod. Tu ja nisam toliko bitan, ni činjenica da sam ceo život voleo neku izolovaniju priču, bez pompe. Ne samo kao poznata ličnost, već i ranije kao omladinac, voleo sam da sednem s društvom u nekim manjim kafanama, gde je gitara bila oslonac, i gde se sviralo, pevalo, jelo nešto domaće. Navikao sam na to, i danas volim ista druženja, nekako su mi draža, nego sav ugođaj velikih betonskih ili staklenih hotela. Međutim, svi mi, zbog dece, moramo da odemo i u te velike hotele gde im nude praktično sve – zaključuje pevač koji će održati solistički koncert 5. novembra u Zaječaru.

Reklame

Ostavite komentar