Aca Lukas dobija svoj šou na Pinku

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 21 Nov 2011

Da je folk zvezda Aca Lukas vešt na rečima, pokazao je mnogo puta, a sada će taj svoj talenat izbrusiti vodeći i sopstveni talk show! Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, Aleksandar Vuksanović će od Nove godine biti domaćin mnogim zvezdama koje će ugostiti u emisiji koja će se emitovati na TV Pink.

“Kada je dobio ponudu da vodi šou, Aca se dugo lomio da li da se oproba u ulozi voditelja, ali je na kraju popustio. Na nagovor najbližih saradnika koji su mu dali podršku ipak je prelomio jer želi da se dokaže i u ovoj branši”, kaže naš dobro obavešten izvor i nastavlja: “Svi koji dobro poznaju Lukasa tvrde da je on izuzetno duhovit jer šalu ume da napravi kako na tuđ, tako i na svoj račun. Ova vrsta šou programa biće jedinstvena kod nas jer voditelji poput Ognjena Amidžića i Ivana Ivanovića ne vode takvu vrstu emisije. Aca će pričati s gostima na zadatu temu, ali i pevati zajedno s njima, i to muziku koju oni budu poželeli. Biće to odličan spoj priče i muzike, do sada neviđen kod nas”, zaključuje ovaj sagovornik.
Kako bi proverili njegove navode, pozvali smo Acu Lukasa, koji nas je uputio na svog producenta Sašu Mirkovića, a on je potvrdio ova saznanja.

“Istina je da će Lukas voditi šou program na ‘Pinku’. Premijerno će biti prikazan za Novu godinu, a kako sada stvari stoje, nastavak sledi posle praznika. S obzirom na to da je Lukas multimedijalna ličnost, biće ovo prava prilika da ga gledaoci pored malih ekrana upoznaju u najboljem izdanju”, rekao je Mirković.

Reklame

Ostavite komentar