Ana Perišić: Vlado Georgiev je najstroži u žiriju

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 23 Nov 2011

Jedna od finalistkinja „Prvog glasa Srbije“ je i Novosađanka Ana Perišić. Ova dvadesetpetogodišnja devojka je profesorka engleskog jezika i prevodilac. U budućnosti želi da se bavi muzikom, ali voli i profesorski posao, jer je on ispunjava. Njen san je da postane pevačica i da od toga živi.

Na pitanje ko je najstroži od članova žirija „Prvog glasa Srbije“ i čije će savete uvek pamtiti, Perišićeva kroz osmeh odgovara:

- Možda je najstrožiji Vlado, a što se tiče saveta, pamtim sve konstruktivne kritike celokupnog žirija, ali mnogo više mi ostaju urezani pozitivni komentari, jer me oni uvek vuku napred. Pamtiću Lenin komentar da sam komplentan pevač. Nisam mogla ni da sanjam da ću dobiti takav kompliment i to mi puno znači.

Ana ističe da se sa svim kolegama finalistima odlično slaže i da joj je uvek teško kada neko ispadne.

- Najviše se slažem s takmičarkama s kojima sam u sobi, prvenstveno sa Aleksandrom Dabić, jer smatram da smo slične. Tu je i Nevena, koja je najmlađa i pravi je šećer. Nekako smo jedna drugoj zamena za prijatelje i porodicu dok smo izolovane. Žao mi je što je ispala Dunja – imala je još mnogo toga da pokaže.

Kaže da nikada ne bi pevala hevimetal, dok pop, rok i rege obožava.

Reklame

Ostavite komentar