Anđelina Džoli: Imala sam sreće što sam živa

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 23 Nov 2011

Oskarovka Anđelina Džoli izjavila je da je imala sreće što je ostala živa, jer je u mladosti radila “opasne” stvari, ali je dodala da je deo nje još uvek ostao “loša devojka”.

“Prošla sam kroz teška i mračna vremena i preživela sam ih. Nisam umrla mlada”, rekla je 36-godišnja glumica američkoj televiziji Si-Bi-Es (CBS).

“Zbog toga sam veoma srećna. Neki drugi umetnici i ljudi nisu preživeli određene stvari. Ja sam radila najopasnije i najlošije i iz mnogo razloga ne bi trebalo da budem ovde”, dodala je ona.

Džolijeva, koja je trenutno u vezi sa kolegom Bredom Pitom, bila je poznata po tome što je nosila bočicu sa krvlju tadašnjeg supruga Bilija Boba Torntona i što je bila u svađi sa ocem, glumcem Džonom Vojtom koji je javno rekao da joj je potrebna pomoć.

Danas, Anđelina Džoli je majka šestoro dece, humanitarac i ambasador dobre volje za UNHCR. Ona je u intervjuu televiziji koji će biti emitovan u nedelju rekla da, iako je sada porodična žena, i dalje nije izgubila svoju oštrinu. “Još uvek sam loša devojka. Još uvek imam tu crtu. Sada je međutim ona na svom mestu, pripada Bredu i našim avanturama”, rekla je ona.

Reklame

Ostavite komentar