Anđelka Stević Prpić na medenom mesecu

Izvor: hellomagazin.rs
Postavljeno 21 Nov 2011

Prošlog ponedeljka startovale su dugo očekivane „Žene sa Dedinja“, a da prava zabava tek predstoji publici, čitaoce uverava jedna od glavnih glumica serije Anđelka Stević Prpić, koja kaže da je spektakl akcije, zapleta i preokreta u narednim epizodama zagarantovan.

- Bez želje da zvučim pretenciozno i neskromno, moram da kažem da sam spokojnija kada su u pitanju ostale epizode. U prvoj smo vas samo upoznali sa pričom, ali, verujte mi, svaka naredna epizoda je uzbudljivija od prethodne - kaže glumica.
Anđelka otkriva da se, dok je gledala prvu epizodu, prisetila atmosfere iza kamera, pa je čak prizvala i miris te jeseni 2009. godine, kada su snimali.
- Poželela sam da sutra, kao tada, krenem u 6.00 sati na snimanje, a umesto toga, probudila me je vest o rejtinzima. Pošto mi brojke nisu značile mnogo, slikoviti opis „da smo nadmašili Turke“, nabacio mi je osmeh na lice, koji ne skidam… evo, već nedelju dana. „Žene sa Dedinja“ svidele su se raznovrsnim ciljnim grupama. Meni lično je srce stalo kada su me meštani Bora, u kojem sam snimala emisiju „48 sati svadba“, zaustavljali po celom gradu i govorili mi da je serija odlična – kaže glumica i dodaje da joj je uloga Čarne otvorila mnoga vrata.
- Uz pomoć Čarne sam, pre svega, stekla nove, ali prave prijatelje. Takođe, tek nakon snimanja serije sam dobila ponudu da vodim emisiju „48 sati svadba“. Produkcija „Emoušn“ mi je generalno pomogla da me ljudi upoznaju.
Glumica se nedavno udala, a sa suprugom se vratila i sa prvog bračnog putovanja.
- Iako smo se vratili sa putovanja, medeni mesec i dalje traje, i trudićemo se da se nikada i ne završi. Samo ćemo ga, na primer, preimenovati u medenu godinu. Treba proslaviti i prvu mesečnicu braka, zatim godišnjicu upoznavanja… a gde ćete bolji način, nego da otputujete na neko lepo mesto.

Reklame

Ostavite komentar