Bez incidenata na koncertu Dine Merlina

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 25 Nov 2011

Zbog ogromnih redova, ali i detaljnog pretresa na ulazu, koncert bosanskog pevača kasnio je više od sat vremena. Merlin koncert započeo u 21.10 pesmom “Ispočetka”.

Pevač je izašao na binu u 21.10 minuta, a publika koja ga je strpljivo čekala i prošla rigorozne kontrole da bi ušla u dvoranu beogradske “Arene”, pozdravila ga je višeminutnim aplauzom i ovacijama.

Bosanski kantautor koncert u Beogradu otvorio je pesmom “Ispočetka”, a već prvi taktovi velikog hita bili su dovoljni da publika u “Areni” počne da vrišti i skandira.

Dino se zatim obratio publici i pozdravio je rečima:“Dobro veče dragi Beograde, dobro veče dragi ljudi. Za mene je ovo svečanost. Došao sam posle dugog puta…”

U sali se, kako javlja naš izveštač, i dalje nalazi veliki broj policajaca, ali nikakvih nereda nije bilo, kako unutra, tako ni na prilazima Areni.

Prvi koncert Dina Merlina u Areni kasnio je zbog detaljnog pretresa posetilaca i velikih gužvi na ulazu. Iako su organizatori ranije apelovali na posetioce da ne unose upaljače, šminku, parfeme, alkohol, vodu, sokove, hranu, kao ni zastave ni transparente, pretres i oduzimanje nedozvoljenih predmeta napravili su zastoj na ulazima.

Izveštač MONDA iz Arene javio je da je u 20.30 časova sala bila dve trećine puna, ali da je ispred ulaza i dalje čekalo 3-4.000 ljudi, koji su u salu ušli do 21 čas. I koncert je mogao da počne…

Zabranjen je bio pristup parkingu Arene, policija je i dalje prisutna na svim ulazima, a okolinom patrolira žandarmerija i policajci na konjima.

Dino Merlin će nastupiti 25, 26. i 27. novembra u Areni. Večerašnji i sutrašnji koncerti zakazani su za 20, a treći u 20.30 časova. Očekuje se da će hala svake večeri biti puna, što je oko 18.000 posetilaca po večeri.

Reklame

Ostavite komentar