Skandal: Biljana Vujović oterala Indiru Aradinović iz emisije

Izvor: Kurir
Postavljeno 05 Nov 2011

Voditeljka i tekstopisac Biljana Vujović oterala je preksinoć Indiru Aradinović sa snimanja emisije „Bez dlake na jeziku“ na KCN televiziji. Hodnikom su odzvanjale psovke, a ko nije bio u studiju, u čudu je slušao šta se dešava.

Na samom početku pojavile su se nesuglasice između Biljane i Indi i cela priča pretvorila se u veliku prepirku. Sve to je veoma zasmetalo Vanesi Šokčić, koja je takođe bila gost, pa je u jednom trenutku demonstrativno ustala i napustila snimanje.

- Indi je nakon Vanesinog odlaska rekla: „Sad mi dođe da i ja odem, da ti uništim emisiju.“ Na to sam joj odgovorila: „Marš napolje!“ Rekla sam joj da se goni u k.rac i da je budaletina. Zapretila je da će mi zabraniti emisiju. Ne znam šta je ta mala umislila! Došla je s nadmenim stavom i ponašala se kao zvezda. Dovoljno je da se zna da je odglumila brak, tukla se sa sestrom, tukla se s Minom… – nabraja Biljana.
Pozvali smo Indi kako bi nam rekla svoju verziju priče.

- Ne želim ništa da komentarišem. Ispod časti mi je. Više ne želim da mi se kače anonimusi koji preko mene žele da dobiju reklamu. Baš je lepo biti zvezda – kratko je izjavila pevačica.

Reklame

Ostavite komentar