Blamaža na pomolu: Uloga Marije Karan u “Obredu” traje dva minuta!

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 06 Nov 2011

Iako se na sva zvona pričalo da Marija Karan u filmu “Obred” tumači jednu od glavnih uloga, ispostavilo se da je više bila statista i to u dva minuta filma!

Dugo se pisalo o proboju naše glumice Marije Karan u Holivudu, posebno u filmu “Obred” gde glumi “rame uz rame” sa Anthonyjem Hopkinsom, međutim, njena uloga nije baš onakva kakvom su je opisali.

Naime, film “Obred” pogledala je reakcija PulsOnline.rs i kako pišu zaista ih je ostavio bez teksta, ali očigledno ne samo njih. Lepa srpska glumica u ovom filmu je takođe ostala bez istog.

Prvi put kada su pogledali film, nisu je primetili, jer su očekivali Mariju u ulozi koja je bila najavljivana (”U ovom filmu Marija Karan igra Sandru, prijateljicu posednute devojke”), međutim ništa.

Nakon drugog gledanja, pronašli su Marijinih “5 minuta”, nažalost ispostavilo se da su u pitanju samo dva minuta…

Scena u kojoj se Marija pojavljuje više liči na ulogu statiste, a ne glumice. Vozeći bicikl po kišnoj noći, Mariju udara automobil. Poslednje, a istovremeno i prve reči bile su da želi da je sveštenik blagoslovi, a nadalje ulogu preuzima jedan od glavnih glumaca Colin O’Donoghue.

Ne treba se stideti uloga, već ih treba poneti kao da su najbolje. Veliki je uspeh samo proći kroz kadar uspešnog holivudskog filma. Ekipa Pulsa takođe je preporučila Marijin PR tim i čestitala im na zaista dobrom poslu, u Srbiji ko nije pogledao film zaista misli da je Marija u filmu “Obred” imala jednu od glavnih uloga.

- Drago mi je da danas sve što radim u inostranstvu nađe svoj put, odnosno medij do domaće publike. S današnjom tehnologijom je stvarno sve moguće -rekla je Marija nedavno za medije.

Pogledajte deo u kome se Marija pojavljuje u filmu “Obred” pa procenite sami koliko je velika njena uloga.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 07/11/2011 at 08:17

    Ha, ha, ha, ha, ha!!!!!

Ostavite komentar