Boki 13: Udaću se za sina od Šer!!!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 20 Nov 2011

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski vratio se u Srbiju posle četvoromesečnog „izgnanstva“ spreman da „pokosi“ celu estradu i pokaže da će mnogima tek sada biti jaka konkurencija!

U svom prvom intervjuu posle povratka, Boki 13 je za „Alo!“ ekskluzivno otkrio neke detalje svog novog albuma u koji je uložio pravo malo bogatstvo, pričao o tome ko mu se obradovao, a ko ne, ali se najpre osvrnuo na to što sin pevačice Šer dolazi u Beograd po penis. Naime, nakon što je „Alo!“ objavio ovu informaciju, internetom su se pronele polemike kako bi Čez Bono i Bojan Jovanovski bili idealni par, što Bokiju nimalo ne smeta.

- Ma baš bih voleo da mi Šer bude svekrva! Ako se ikada budem udavao, to će biti za tog lepotana Čeza! (smeh). Našim brakom desiće se hormonski balans.

- Ako nemaju gde da prenoće, da li ćeš ih ti ugostiti?

- Kako da ne! Sve je već organizovano! Pripremam se za njihov dolazak.

- Dok ne dođe do toga, pretpostavljam da ćeš se posvetiti promociji novih pesama?
- Uradio sam album koji će „razvaliti“ sve! Znam da mnogi od mene ne očekuju nešto ovako ozbiljno. Za desetak dana će biti objavljen moj CD za „Siti rekords“ i ubeđen sam da će se mnogi nakon toga postideti svojih albuma.

- Mnogi komentarišu kako ti nemaš glas da bi snimio nešto što zvuči dobro i ozbiljno otpevano. Misliš li da ćeš ih sada demantovati?
- Sigurno! Moj glas sada zvuči bolje nego kod većine pevačica na estradi. Ovaj projekat je urađen sa najuspešnijim i najpoznatijim ljudima, uložene su ogromne pare, dugo sam sve pripremao i nikada se ne bih igrao svojom karijerom. Jedva čekam da krenem s koncertima i nastupima i siguran sam da ću na svakom napraviti ludilo. Novu godinu sam već ugovorio, tako da kreće „ludilo“!

- Ima li neka pesma koja je autobiografska?
- Ima dosta pesama koje su kao pisane za mene, ali mislim da je u njima neka realna priča koja se većini desila. Moj favorit je pesma „Vratite se svi na ulice“, koja je balada.
- Pozivaš nekoga da se vrati na ulice? Šta znači to?
-“Vratite se svi na ulice i mirno čekajte da ljubav izađe i pokažite joj prečice da put do sunca što pre nađe. Vratite se svi na ulice i samo pazite da se ne okrene. Prestanite da me žalite, možda i meni od noćas krene“. Mislim da ovo sve govori!

- Šta misliš ko se obradovao zbog tvog dolaska, a koga je tvoje pojavljivanje iznerviralo?
- Svi su se obradovali sigurno. Sada im više neće biti dosadno. Bez obzira na to što ispod vaših tekstova na sajtu ima više negativnih komentara, moje pojavljivanje uvek izazove reakcije. Niko nije ravnodušan!

- A estrada? Misliš da su prevrnuli očima kada su videli slike da si stigao?
- Imam pouzdane informacije da je dosta pevačica tog dana napravilo veliku žurku i da su nazdravile mom dolasku. Ja nažalost nisam mogao da dođem na ta slavlja jer sam imao obaveze, ali ovim putem im se zahvaljujem i čast mi je što sam im vratio osmeh na lice.

Reklame

Ostavite komentar