Brzo se snašla: Branka Nevistić prešla na Pink

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 09 Nov 2011

Branka Nevistić vodiće kviz “Trenutak istine” umesto Tanje Vojtehovski.

Ona je juče napustila TV Prva uz obrzaloženje da joj je bilo onemogućeno da na profesionalan način izveštava javnost o aktuelnim događajima! Kako saznajemo, Branka se već dogovorila sa čelnicima Pinka i već ove nedelje snimiće prvi “Trenutak istine” koji će početi sa emitovanjem čim budu prikazane sve emisije koje je snimila Tanja Vojtehovski.

Brankin odlazak sa TV Prva bio je veoma buran, praćen velikim skandalom – posvađala se, pokupila i usred programa otišla sa televizije. Prvobitno je planirano da ona tek od početka decembra bude u Pinkovom jatu, ali voditeljka nije mogla da sačeka ugovoreni termin.

Ona nije odgovarala na pozive da prokomentariše svoj odlazak, ali je TV Prva danas i zvanično potvrdila da je primila otkaz Branke Nevistić:

“Nakon krajnje neprofesionalnog i nekolegijalnog ponašanja u prethodnom periodu i ispada tokom jučerašnjeg dana kada je demonstrativno napustila radno mesto i odbila da sasluša svoja dnevna zaduženja, Branka Nevistić je danas putem telegrama dala otkaz ugovora o radu sa Prvom na mesto voditelj-producent. Ovim potezom kao i nizom drugih, Branka je prouzrokovala štetu Prvoj koja će preduzeti dalje korake u cilju zaštite svojih interesa”, saopštili su iz ove televizije.

Reklame

Ostavite komentar