Buba Dobrosavljev i njena mama pobegle iz stana

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 12 Nov 2011

Bivša voditeljka “Granda” Ljubinka Buba Dobrosavljev koju je, prema njenim rečima, bivši dečko Nebojša pokušao da ubije, zbog čega je ona izgubila bebu, napustila je sa majkom rodnu kuću u Čoki.

Stan Ljubinkine mame Kate u Čoki, na drugom spratu zgrade ovog mirnog vojvođanskog grada, juče je bio pust, a njena prodavnica cipela zatvorena.

- One su tokom noći pobegle kod Bubine sestre u Novi Sad, ili kod rođaka u Sentu. Opsedali su ih novinari, a i uplašile su se da taj njen bivši dečko ne dođe da ih maltretira - rekao je jedan komšija za Press.
Prva komšinica Dobrosavljevih, koja je insistirala na anonimnosti, ističe da galamu nikad nije čula iz njihovog stana, pa samim tim smatra da se incident nije ni odigrao u Čoki.

- Proteklih mesec dana Bubin auto je bio ispred zgrade, ona je živela ovde. Često se tu pojavljivala i velika crna limuzina crnogorskih tablica, mislim da je to bio auto njenog dečka. Buba se pre izvesnog vremena žalila da ima bolove u stomaku, koji su se pojačali kada je išla u Novi Sad na sestrićevo krštenje. Nakon toga su nam rekli da je izgubila dete, ali nismo znali detalje – rekla je komšinica.

Reklame

Ostavite komentar