Buba Dobrosavljev stoji iza svojih optužbi

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 16 Nov 2011

Samo dan nakon što se njen bivši dečko oglasio tvrdeći da će je tužiti zbog onoga što priča o njemu, Ljubinka Dobrosavljev je sinoć pred TV kamerama ponovila, ovoga puta do detalja, priču o nevoljama kroz koje je prošla proteklih meseci.

Lepa voditeljka je bila gošća Jelene Bačić-Alimpić u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ na Televiziji „Pink“, gde je ispričala sve o nasilju koje je nad njom i nad njihovom nerođenom bebom izvršio bivši dečko Nebojša P. (34).

- Nebojša je ušao u moj život i za kratko vreme naneo mi veliku patnju. Ponela sam ovde svu medicinsku dokumentaciju. Trudnoća je potvrđena u Budvi, gde smo bili na letovanju. 4D snimak ne želim da pokazujem. On je bio prisutan sa mnom tokom tih pregleda – rekla je Buba, a na pitanje da li je Nebojšu provocirala nečim da bi je fizički napao, Buba kaže:

- On mi se jako dopao. Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htela sam da verujem da će sve biti u redu iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspeo da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj nedelji trudnoće, postao je agresivniji. Smatram da nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na primer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umešala i uspela je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje – objasnila je Buba, dodajući da je nakon što se i Nebojša vratio sa letovanja pristala da živi s njim:

- Počinjemo da živimo zajedno i tu nastaju problemi. Saopštila sam mu da ne mogu da živim u prostoru gde smo živeli, jer tu nije bilo ni bele tehnike niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez interneta i telefona. Osećala sam se loše i rešila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rešenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u.“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim – uz suze je rekla Ljubinka, koja kaže da protiv Nebojše još nije podnela krivičnu prijavu:
- Na slobodi je jer mi je trebao mir i nisam imala snage za takve reakcije – zaključila je Buba.

 

Ne treba ćutati o nasilju u porodici!

Ljubinka kaže da je, iako je u početku osećala sramotu zbog toga što je doživela, ipak rešila da o tome javno progovori, jer je shvatila da o nasilju u porodici ne treba ćutati:
- Jesam žrtva nasilja i došla sam da to javno kažem. Izgubila sam bebu i jako mi je teško. Mnogo je žena koje su ovo doživele. Nasilje u porodici je tabu tema. Najstrašnije je kada gledate filmove i govorite da se to vama neće dogoditi. Stid, sramota je osećanje koje vas obuzima – objasnila je Buba.

Reklame

2 komentara

  1. sale said on 16/11/2011 at 11:44

    Dali je to sve tako diskutabilno malo,verovatno decko nije mogao da pruzi to sto je ona ocekivala,tj.nije imao dovoljno kesa,a da bi je osvojio na pocetku ispricao neku bajku,a kada je ukapirala da nema ni aviona ni kamiona nastao problem naj verovatnije

  2. santi said on 16/11/2011 at 16:11

    Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba.

    Pa kad si shvatila sto si pristala da zivis sa njim?!

Ostavite komentar