Bubin bivši preti iznošenjem “prljavog veša”

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 17 Nov 2011

Beograđanin Nebojša P, koga je njegova bivša devojka, voditeljka Ljubinka Dobrosavljev, optužila za pokušaj ubistva, zbog čega je i izgubila bebu, odlučio je da se oglasi u javnost preko svog advokata.

On je u pismu, koje je dostavio redakciji “Pressa”, poručio da nikada nikoga nije pokušao da ubije i da Buba ima ozbiljne psihičke probleme.
“Izložen sam nezapamćenoj medijskoj hajci, pa sam prinuđen da reagujem na ovaj način. Niti sam hteo da ubijem bilo koga, niti sam izvršio sumanuto nasilje. Nisam nikoga maltretirao i nisam bivši robijaš, niti je za mnom raspisana potera. Zahvaljujući ovakvim klevetama, osoba sa kojom sam proveo lepe trenutke i s kojom sam imao najiskrenije životne planove najzad je dospela na naslovne strane tabloida. I to je u redu, svako ima svoje ciljeve i svako sam sebi bira sredstva za njihovo ostvarenje.

Suprotno savetima prijatelja i advokata, još uvek sam pri odluci da protiv nje ne pokrećem bilo kakav postupak jer sam mišljenja da je sve što trenutno radi posledica ozbiljnih psihičkih problema i duševnog rastrojstva, koje nisam prepoznao kada smo se upoznali, sa kojima nisam uspeo da se izborim, a što je i uzrokovalo raskid naše veze. I na tom planu joj želim sve najbolje u životu. Ukoliko se kampanja u novinama nastavi, biću prinuđen da nadležnim organima i javnosti iznesem sve što mi je poznato, a što nikako ne bi bilo prijatno za lice sa naslovne strane tabloida”, naveo je Nebojša.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 18/11/2011 at 07:07

    Naravno da sam protiv nasilja, svake vrste, ali nismo culi sta je njega navelo da to uradi???? Bez obzira na sve, ima necega u njoj sto je folirantsko!U njenoj ipovesti je bilo mnogo glume, i to one jako lose!
    Sto ga odmah ne tuzi pa da se zna sta je bilo, a ne ovako igramo na kartu solidarnosti i ogorcenosti protiv “nasilnika”! Prava stvar bi bila da smo, kada smo vec slusali njenu tugaljivu ispovest, culi i njegovu!??Ako uopste mi treba o tome da sudimo!!!!Medijska hajka, moze biti uzasna,posebno tamo gde se ne zna prava istina i sto se tice kranje privatnih stvari!

Ostavite komentar