Da li je na slici Majin novi dečko !?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 16 Nov 2011

Maja Nikolić (36) odlučila je da konačno pokaže tajanstvenog Grka sa kojim je već četiri meseca u strasnoj romansi, a za koga njene koleginice kažu da je plod mašte pevačice.

Šarmantnog 38-godišnjeg Atanasiosa Arapoglua imali su prilike da upoznaju samo Majini bliski prijatelji i to na proslavi petog rođendana njenog mlađeg sina Lazara. Posle dva propala braka, nekoliko veridbi i raznih veza, Maja veruje da više neće ponavljati greške iz prošlosti koje je ranije činila.

- Atanasios je pažljiviji je od ijednog muškarca sa kojim sam bila. Od kada smo se upoznali na plaži u Neos Marmarasu, ne prestaje da me oduševljava pažnjom i nežnošću. Bio je sa mnom kada je moj stariji sin Novak polagao prijemni ispit za upis u srednju školu. Izuzetan je, nenametljiv, ali autoritativan, a zaprosio me posle samo sedam dana zabavljanja – kaže zaljubljena Maja.

Šta će reći sada vaše koleginice koje su tvrdile da ste izmislile još jednog verenika?

– Baš me briga šta ko misli. Živim svoj život i ne dajem ni pet para za njihove priče. Zar da izmišljam takve stvari i da od svog života pravim pozorište? Nemam ja vremena za to.

S obzirom na to koliko je zgodan, da li biste smeli verenika da ostavite nasamo sa nekom od koleginica?

– Uvek! Ne zato što imam poverenja u koleginice, već zato što verujem njemu. Videli ste kako me gleda, sa koliko ljubavi i obožavanja je uz mene. Osim toga, nikada nisam sumnjala u svoje umeće sa muškarcima. Kad je muškarac sa mnom, ne gleda nijednu drugu!

Da li se plašite da ne ponovite ljubavne greške iz prošlosti?

– Mene greške i loša iskustva nisu slomili, niti su mi ijednog trenutka poljuljali veru u ljubav. Moj jedini pokretač su uvek bile emocije, pa ako me i prevare – nije kraj sveta. Sapletem se, ustanem, a onda idem dalje. Za razliku od mnogih žena kojima je korist, novac, moć na prvom mestu, kad je u pitanju veza, ne odustajem od emocija. Naravno, ne bih volela da se prevarim. Zato neću žuriti sa trećom udajom.

Zašto se ne družite sa koleginicama sa estrade?

– Ne pada mi na pamet! Družim se sa normalnim svetom, sa običnim i uspešnim poslovnim ženama kojima je moral na zavidnom nivou. Ne podnosim folirante, a 99 odsto ljudi na estradi su najgori foliranti. Većina njih ne peva zato što voli ili ume da peva, već da bi bili popularni. Šta će im ta lažna popularnost, uopšte mi nije jasno. Valjda misle da će tako lakše doći do nekih stvari i uz to leče svoje komplekse. Ne podnosim priče o milionima, avionima, kamionima, a na estradi se priča samo o tome.

Reklame

Ostavite komentar