Dino izbegava pitanja o Ceci Ražnatović

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 15 Nov 2011

Najveća bosanska muzička zvezda Edin Dervišhalidović (49), poznatiji kao Dino Merlin, posle više od 20 godina će održati tri koncerta u „Beogradskoj areni“, 25, 26. i 27. novembra.

Za Novosti kaže da su u proteklih 15 godina pozivi za nastup u Beogradu konstantno pristizali, a interes i želja njegove publike i njega rasli su iz godine u godinu, pa je na kraju najveća dvorana na Balkanu bila logičan izbor, što potvrđuju i tri rasprodata koncerta. Na pitanje da li je očekivao toliko interesovanje, Dino Merlin odgovara:

- Lagao bih kada bih rekao da nisam očekivao veliki interes, ali zasigurno nisam očekivao ovako veliki interes. Sada već počinju spekulacije i o četvrtom koncertu u „Areni“, ali mislim da ne treba preterivati. Za prvi put nakon ovoliko godina i tri će biti sasvim dovoljna. kaže Dino, a da li razmatra koncert na stadionu “Marakan”:

- Prezadovoljan sam sa tri pune „Arene“, a kako sam ja uvek raspoložen za nove izazove, ne isključujem bilo kakvu mogućnost u budućnosti. Gde god da dolazim ja se i vraćam, kako u Srbiju, tako i u Švajcarsku, ili Hrvatsku, ili Ameriku, ili bilo koju drugu zemlju. Ja dolazim da ostanem. I čini me srećnim što na taj način moja publika postaje ujedinjena ma gde da se nalazi. To je moja misija – pevati svojoj publici.

Pitanje da li mu je Ceca Ražnatović izravnala račune za pesme „Beograd“, „Zaboravi“ i „Žarila sam žar“ za koje mu nije platila, niti ga potpisala kao autora, kao i da li bi ponovo sarađivao sa njom, Dino Merlin je potpuno ignorisao. Ipak, prisetio se kako je nastao hit „Beograd“:

- Tu sam pesmu napisao inspirisan lepotom Beograda krajem osamdesetih. Beograd je grad koji je posle Sarajeva najviše uticao na moje profesionalne početke i drago mi je da se vraćam u Beograd na ovakav način.

Reklame

2 komentara

  1. Lara said on 16/11/2011 at 11:55

    Sta da prica o kriminalki. Navikla je da krade i vara. Netreba on da se spusta na te grane i prica o njoj.

  2. NADA said on 18/11/2011 at 04:15

    Dino je gospodin, za razliku

Ostavite komentar