Dino Merlin kod Ivana Ivanovića za 50.000 evra

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 03 Nov 2011

Posle više od 20 godina, Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin, danas će kročiti na tlo Republike Srbije, a razlog je gostovanje u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, za koju mu je Televizija „Prva“, kako „Alo!“ saznaje, platila 50.000 evra.

Umetnik poznat i po govoru mržnje protiv srpskog naroda danas će doputovati u Srbiju kako bi pred kamerama Televizije „Prva“ govorio o predstojeća tri koncerta koje će održati u „Beogradskoj areni“ krajem novembra.

- Dino Merlin će gostovati kod Ivana Ivanovića, to je definitivno! Pregovori o toj emisiji su počeli u aprilu, još kada je ekipa druge emisije ove televizije napravila intervju s njim u Sarajevu. Dogovor o gostovanju Dina Merlina je postignut, a za pojavljivanje u ovom programu mu je i plaćeno, i to 50.000 evra. Merlin će danas u popodnevnim časovima doći u Beograd, gde će se prvi put posle više od 20 godina pojaviti pred kamerama u Srbiji i odgovarati na pitanja o koncertu, ali i o izjavama u kojima je srpski narod nazivao bolesnicima – za „Alo!“ je otkrio izvor blizak Televiziji „Prva“, koja je potvrdila gostovanje sarajevskog pevača, ali ne i iznos koji mu je uplaćen.

- Da, Dino Merlin će ovog petka biti gost u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Što se tiče informacije da mu je „Prva“ platila 50.000 evra, potpuno ste pogrešno informisani, slobodno dodajte još jednu nulu na pomenutu brojku, zvuči mnogo senzacionalnije. Više informacija ćete dobiti sutra – za „Alo!“ je saopšteno u službi za odnose sa javnošću Televizije „Prva“.
U želji da saznamo koja će pitanja postaviti popularnom pevaču iz Sarajeva, pozvali smo i Ivanovića, ali on nije želeo da daje bilo kakav komentar.

Reklame

Ostavite komentar