Dino posetio bivše komšije iz Sarajeva nakon 20 godina

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 27 Nov 2011

Posle skoro 20 godina sreo sam svoje nekadašnje komšije iz Sarajeva i puno mi je srce – kaže za “Blic” Dino Merlin po izlasku iz doma svojih bliskih prijatelja.

Sa suprugom Amelom i ćerkom Naidom čuveni bosanski pevač posetio je ljude sa kojima je decenijama u sarajevskom naselju Alifakovac delio i dobro i zlo.

Razdvojio ih je rat, a spojila ih je želja da ih u budućnosti nikada ništa slično ne razdvoji. Ni njih, niti bilo koje komšije na ovoj planeti.

Uz kafu, pivo, sokove i domaću hranu podsećali su se prošlih vremena. Komentarisali su kako su deca porasla, a pamte ih kada su bili “ovolicki”.

- Ma ništa se niste promenili – smejali su se dajući jedni drugima komplimente, uobičajene za ljude koji se godina ne vide.

I suze su u očima zasijale, ali obećanje da će se ubuduće češće viđati, opet je izmamilo osmeh na lica starih dobrih prijatelja.

Posle nekoliko sati, Dino je sa suprugom i ćerkom napustio dom svojih bivših komšija i krenuo na treći koncert u “Areni”.

- Tokom boravka u Beogradu, obišao sam javnu česmu “Sebilj”, jeo sam čuvene skadarlijske pohovane paprike punjene sirom, družio sam se sa 54.000 ljudi koji vole moju muziku, video sam se sa mojim dragim komšijama… – kaže Merlin za “Blic” i zaključuje: – Tek sada se mogu vratiti kući.

Reklame

Ostavite komentar