Đole Đogani izvređao Slađu zbog provokativnih slika sa ćerkom

Izvor: Press online
Postavljeno 21 Nov 2011

Denserka Slađa Delibašić, koja je snimila duet „Unikat” sa starijom ćerkom Silvijom, posvađala se sa svojim bivšim suprugom Đoletom Đoganijem zbog provokativnih fotografija koje su njih dve uradile.

Slađa kaže da ju je Đole istog momenta okrenuo i uputio oštru kritiku.

- Silvija me je nagovorila da tako ispoziramo i ja, iako nisam bila oduševljena predlogom, pristala sam. Kada je Đole video fotke, zgrozio se i usledila je grdnja da to nije primereno i da to nismo smele da uradimo. Baš se naljutio zbog toga, ali prošlo ga je – priznala je Slađa, kojoj za nekoliko dana izlazi novi album. Nove pesme radila je u Makedoniji, a potpisuje ih Jovan Jovanovski.

- Odmah da kažem da pesme nisu autobiografske pošto će to mnogi pomisliti kada ih čuju, ali neću da otkrivam detalje – kaže za Press Slađa.

Reklame

2 komentara

  1. SvetlanaP said on 22/11/2011 at 07:27

    Ove slike su kao iz burdelja! Ova zena nema mozga! Cerka je naterala na takve fotografije? Cuj ovo! Pa ti si roditelj< a ne ona!? Valjda znas osnovne stvari!?BAr je tata imao neku svest o tome sta je trebalo a sta nije!
    Ove slike su zaista degutantne! Nisam moalista, ali uvoditi "dete" u svet "poroka" je ubitacno!

  2. SvetlanaP said on 22/11/2011 at 07:28

    Ove slike su kao iz burdelja! Ova zena nema mozga! Cerka je naterala na takve fotografije? Cuj ovo! Pa ti si roditelj< a ne ona!? Valjda znas osnovne stvari!?BAr je tata imao neku svest o tome sta je trebalo a sta nije!Ovo izgleda jadno!Muskarci navalite stiglo novo "meso" na estradnu scenu! Uzas!
    Ove slike su zaista degutantne! Nisam moalista, ali uvoditi "dete" u svet "poroka" je ubitacno!

Ostavite komentar