Džastin Biber napravio dete tokom prvog seksa?

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 02 Nov 2011

Maria Jeter (20) majka tromesečne bebe, podnela je tužbu protiv popularnog pevača Džastina Bibera (19) tvrdeći da je upravo on otac, preneli su svetski mediji.

Kako se navodi, Maria zahteva da se pevač koji je postao idol tinejdžerima širom sveta podvrgne testu dokazivanja očinstva i traži alimentaciju, a ističe da je Džastina upoznala na njegovom koncertu koji je održan u Los Anđelesu u oktobru prošle godine.

Ona je izjavila da ju je pevač zapazio tokom koncerta u publici i poslao članove svog obezbeđenja po nju, a seks su imali u njegovoj garderobi.

„Odmah smo osetili privlačnost i počeli smo da se ljubimo. Ubrzo smo otišli u jedan odvojeni deo, gde smo mogli da budemo potpuno sami. Rekao mi je da želi da vodi ljubav sa mnom i da će mu to biti prvi put“, izjavila je Maria.

„Čim smo ušli u odvojenu sobu drastično se promenio i počeo da govori bezobrazne stvari. Zamolila sam ga da stavi kondom, ali je odbio jer je želeo da oseti sve, pošto mu je bio prvi put“, rekla je ona i dodala da je seks bio kratak.

„Nismo još uvek videli tužbu, ali je žalosno da je neko sposoban da izmisli tako zlobne i pogrdne laži“, izjavio je Biberov portparol za medije.

Prvo sudsko saslušanje je zakazano za 15. decembar.

Reklame

2 komentara

  1. Vasilije Blagojević said on 03/11/2011 at 23:49

    Sve je moguće u toj prokletoj Americi! Sve skaradnosti i nemoral! Ja podržavam porodične i domaćinske vrednosti, patriotizam, komunizam i veru u Boga, a pre svega MORAL i čovekoljublje. A ne razvrat, nemoral, narkomaniju, prostituciju i intriganstvo!

  2. AlEx said on 02/12/2011 at 13:57

    Ovo je Trač very much

Ostavite komentar