Džastin Biber u frci: Marija preti novim dokazima

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 13 Nov 2011

Marija Jeter (20), koja je optužila pop pevača Džastina Bibera da je otac njenog četvoromesečnog sina, koji je navodno začet tokom seksa nakon njegovog koncerta u Los Anđelesu u oktobru prošle godine, pripremila je dokaz koji će potvrditi njene optužbe.

“Osigurala sam jak dokaz mom advokatu. On će biti pokazan na sudu i dokazaće da su moje optužbe istinite”, kaže Jeterova.

Ona je unajmila najboljeg advokata u Čikagu, Džefrija Levinga, koji je neko vreme bio savetnik za porodično pravo u Beloj kući. Ni on ni njegova klijentkinja nisu želeli da otkrivaju detalje slučaja, ali je njena drugarica istakla da je dokaz o kom Jeterova govori vrlo jak.

“Bilo joj je jako teško tada, ali u njenom životu nije bilo drugog muškarca u to vreme. Neka se Džastin dobro propremi za bitku”, rekla je njena drugarica.

Američki tabloidi su nedavno pisali da je pevač je u međuvremenu pristao na DNK test radi utvrđivanja očinstva, kom bi uskoro trebalo da se podvrgne, ali i on i njegov portparol sve vreme odbacuju Marijine optužbe tvrdeći da su lažne.

Reklame

Ostavite komentar