I Sale Popović “opleo” po Prvom glasu Srbije

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 21 Nov 2011

Ove jeseni, svi oni koji prate talenat šouove subotom imaju problem – paraleleno prate i Prvi glas Srbije na Prvoj i Zvezde Granda na Pinku, koji se emituju u istom terminu.

Prvi čovek Grand produkcije Saša Popović otkrio je da prati Prvi glas Srbije i dodao da su učesnici ovog šoua bili na audicijama za Zvezde granda, ali da nisu prošli finalne audicije.

- Bio bih neiskren kada bih rekao da ne pratim. I ne samo taj šou, već i sve ostalo što se dešava na drugim televizijskim kanalima a bavi se sličnom tematikom. Što se tiče sam emisije, mislim da su je uradili profesionalno, da im je scenografija lepa, ali nikako nisu konkurencija Zvezdama Granda. Jer, mi trajemo već sedam godina, stvorili smo veoma uspešan brend, imamo svoje navijače, svoju publiku, svoje zvezde… Kada je reč o samim učesnicima, većina njih bila je na audiciji za Zvezde Granda, ali nisu prošli naše finalne audicije – , rekao je prvi čovek Granda

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 22/11/2011 at 07:40

    Moram da priznam da je Popovic u pravu.Prvi glas Srbije pratim, ali sam razocarana jankoucesnicima. To nisu nikako najtalentovanij pevaci! Gledala sam takve emisije u svetu i moram da priznam da nivo takmicara ne moze uopste da se poredi! Tamo sam cula ljude koji apsulutno superiorno vladaju pevanjem, a pocetnici su!
    Sta to znaci? Da oni koji su stvarno posebno talentovani nisu ni prosli! Ne gledam Zvezde Granda, ali sam par puta sticajem okolnosti bila u situaciji da sam ‘morala” da ih slusam i recicu da tamo ima neuporedivo boljih pevaca nego u prvom glasu Srbije!
    To je bas sramota! Dovoljno je sto je u poslednjoj emiciji ispao momak sa predivnim glasom, a prosla devojka koja se jadna izmucila sa pesmom Vitni Hjuston…. pevajuci van melodije i ne mogavsi da izvuce visoke tonove! I sta reci? Kao i u svemu ne zna se ni ko pije ni ko placa!

Ostavite komentar