Ispovest sekretarice Saleta Popovića

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 06 Nov 2011

Dajana Mijuk već 18 godina radi sa Sašom Popovićem. Kako kaže, za to vreme su postali kao porodica. Kako kaže, Popović je prema njoj prvo prijatelj, pa tek onda direktor, ali je nemoguće sedeti s njim u društvu i ne raditi ništa jer je hiperaktivan!

- Iako punih 18 godina radimo zajedno, prvog radnog dana se sećam kao da je juče bio. Došla sam na posao na Sašin poziv, i to posle dve godine porodiljskog bolovanja. Poziv za posao me je mnogo obradovao, jer sam na bolovanje otišla iz ZAM-a, a u međuvremenu je sa radom počela „Grand produkcija“. Mislila sam da su me zaboravili, ali ispostavilo se, na moje veliko zadovoljstvo, da nije tako – priseća se Dajana.
Ona navodi da je za ovo vreme njihov poslovni odnos toliko napredovao da je dovoljno da se pogledaju i da znaju ko šta misli.
- Veoma je lako raditi s njim i za njega, jer je on pokretač svega. Kada dođe na posao, atmosfera među zaposlenima je odmah drugačija. Uvek dolazi nasmejan i pozitivan i prosto je njegov optimizam zarazan i prelazi na sve nas. Pored toga je i hiperaktivan, tako da je nemoguće sedeti sa njim u društvu i ne raditi ništa – kaže ona.

Na pitanje da li je strog, Dajana odmahuje rukom.
- Ma kakvi! Iako vama možda tako deluje, Sale je samo zahtevan, nikako strog. A da bi posao funkcionisao na način na koji smo navikli, to je prosto neminovno. Ipak, ono što zaista želim da istaknem jeste činjenica da je on pre svega veliki drug i prijatelj, pa tek onda direktor. Ne samo meni, već svima u firmi. Ne postoji situacija u kojoj mu se svako od nas obratio, a da nam on nije izašao u susret. Nikada nećete kod nas čuti svađu, uglavnom samo smeh. Dobro, dešava se da nekada Sale povisi ton, ali sve je to u opisu posla i traje samo nekoliko minuta – priča Popovićeva sekretarica i navodi da od njega „nije videla vrednijeg čoveka“.

- On zaista radi 24 sata dnevno. A kako i ne bi kada sve počinje njegovim dolaskom i završava se njegovim odlaskom – kaže ona.

Reklame

Ostavite komentar