Ivan Gavrilović skrivao učešće u saobraćajnoj nesreći

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 18 Nov 2011

Na putu prema Trsteniku, žureći na svirku, Ivan Gavrilović (43) doživeo je nedavno tešku saobraćajnu nesreću. O njoj govori tek posle desetak dana, jer je od porodice krio šta se dogodilo. Srećom, iz čeonog sudara izašao je nepovređen.

- Bog mi je spasao život! Sreća, pa sam vozio 80 kilometara na sat jer mi je u toku vožnje propala kočnica i našao sam se u levoj traci. Kako bih izbegao direktan sudar sa autom koji mi je dolazio u susret, otišao sam skroz levo na zelenu površinu.

Uspeo sam da izbegnem auto, ali sam se sledio od užasa kada sam shvatio da bez kočnica jurim pravo na drvo! Vratio sam se na put, u levu traku, kada je naišao drugi auto i direktno smo se sudarili – priča Ivan.

Od siline udarca, pevačev nisan se prevrnuo nekoliko puta i završio na krovu kraj puta. Vozač drugog auta, koji je s teškom mukom izašao iz svog renoa, dotrčao je do Ivana i počeo da ga izvlači napolje. Neko je pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla. Kada su videli uništen auto, nisu verovali da je živ.

- Bilo je strašno. Dok sam sklupčan sedeo naopačke, na krovu automobila krv mi je bila sleđena u žilama. Tek kada su me izvukli iz auta, shvatio sam da sam živ, da mogu da pomeram ruke i noge. I mene i drugog vozača su prebacili u bolnicu gde su nas lekari detaljno pregledali. Ni on, ni ja nismo imali alkohol u krvi, pa su zaključili da je do nesreće došlo jer me je izdao auto.

Reklame

Ostavite komentar