Ivan Marinković pokazao novu devojku

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 13 Nov 2011

Iako su postojale spekulacije da je Ivan Marinković još tokom braka sa Gocom Tržan bio u vezi s jednom Beograđankom, on to nikada nije priznao, ali je ubrzo nakon njihovog razvoda obelodanio na „fejsbuku“ da ima devojku, sa kojom je, pretpostavlja se, preksinoć prvi put uslikan, i to na koncertu Jelene Rozge.

Naime, Ivan Marinković se u petak u Centru „Sava“ pojavio u društvu dve devojke i kako bi umakao fotoreporterima ušao je na sporedni ulaz i seo u jedan od pretposlednjih redova dvorane. Kako piše portal „svet“, Marinković je tokom Rozginog nastupa sa svojom pratiljom razmenjivao nežnosti. Međutim, idila je trajala kratko jer su zaljubljeni par primetili novinari i fotografi, a kada su Marinković i njegova draga to shvatili, počeli su da se svađaju. U želji da izbegne znatiželjne poglede kako novinara, tako i ostalih u dvorani, Ivan je u jednom trenutku napustio koncert i ostavio crnokosu lepoticu, koja je bila vidno uznemirena. Marinković se nakon dvadesetak minuta ipak vratio u salu, ali do pomirenja, bar te večeri, nije došlo.
O prvom javnom eksponiranju bivšeg supruga sa novom devojkom svoj komentar je dala i pevačica Goca Tržan, i to u vidu smajlija koji nam je poslala putem SMS-a, ne želeći da priča o tome. Dok se njen bivši suprug i otac njene četvorogodišnje ćerke Lene juče nije javljao na telefon, niti odgovarao na poruke.

Reklame

Ostavite komentar