Izraelci organizuju Cecin koncert

Izvor: Kurir
Postavljeno 08 Nov 2011

Upravo ovako su u centralnom dnevniku na nacionalnoj televiziji Izraela najavili veliki prilog o Svetlani Ražnatović. Novinar je, kombinujući snimke s njenih koncerata, svadbe sa Arkanom i ratnih dešavanja iz bivše Juge, govorio o srpskoj pevačici, uputivši joj na kraju poziv da dođe pred Zid plača ili da održi nastup.

- Najveća muzička zvezda na Balkanu podjednako je popularna među srpskom manjinom na svim kontinentima. Ona godinama intrigira javnost i retko ko može biti ravnodušan prema njoj – bio je voditeljkin uvod u priču.
Nakon toga prikazana je saga o folk divi.

- Trenutno izdržava kaznu kućnog pritvora zbog finansijskih malverzacija u fudbalskom klubu koji joj je ostao od pokojnog supruga, ubijenog ratnog zločinca. Željko je bio tražen i na Istoku i na Zapadu zbog zlodela i kriminalnih akata koje je počinio tokom života. Likvidiran je u jednom beogradskom hotelu, a iza njega je ostala udovica sa dvoje dece, koja danas teško podnose teret majčine slave – navedeno je, između ostalog, u prilogu, da bi autor na kraju izrazio nadu da će „Ceca po isteku kazne doći u Izrael, pred Zid plača ili da drži koncert, svejedno“.

Reklame

Ostavite komentar