Jelena Rozga prihvatila ulogu u “Tesnoj koži”

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 16 Nov 2011

Produkcijska kuća “Gama Entertainment Group” i hrvatska pop pevačica Jelena Rozga potpisali su ugovor o saradnji za snimanje novog serijala filma “Tesna koža”.

Jelena će nastaviti tradiciju ovog filmskog brenda, pa će kao i Lepa Brena, Zorica Marković, Snežana Babić Sneki i Suzana Perović igrati samu sebe.

Raduje me što sam dobila ponudu od producentske kuće ‘Gama’ da igram u filmu koji je svima dobro poznat u celoj regiji. Odmah sam prihvatila ulogu, s obzirom na to da ću igrati samu sebe – Splićanku Jelenu Rozgu. Zbog obaveza koje imam, dogovor je da se deo filma s mojom ulogom obavi pred kraj. Ovo će biti lepo i zanimljivo iskustvo, a potrudiću se da uradim svoj deo posla najbolje što mogu, budući da je moja profesija pevanje, a ne gluma. Sigurna sam da će mi reditelj i ostali članovi ekipe pomoći u tome“, rekla je pevačica.

Scenarista i reditelj filma Milan Živković otkrio je da je Rozgi ponuđena uloga zbog toga što je jedna od “najpopularnijih pevačica u regionu”.

Poštujući jednu od tradicija ‘Tesne kože’, želeli smo da i u nastavcima imamo popularnu pevačicu. Jelena Rozga je ne samo jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, već kao umetnica poseduje i druge kvalitete koji su je preporučili za ovu ulogu – ‘ulogu’, jer Jelena neće samo pevati u filmu, već će i glumiti malu, ali ljupku epizodu, koja je funkcionalno povezana sa jednim od dramaturskih tokova priče. Radujem se saradnji sa ovom šarmantnom, talentovanom i lepom Splićankom“, rekao je Živković.

Reklame

Ostavite komentar