Koncert Električnog orgazma u Domu omladine

Izvor: RTS Magazin
Postavljeno 27 Nov 2011

Legendarna rok grupa „Električni orgazam“ prirediće koncert za fanove u Domu omladine 9. decembra. Karte po ceni od 850 dinara su već u prodaji, a publika će na nastupu moći bolje da se upozna sa novim albumom „To što vidiš to i jeste“.

Jedan od najpoznatijih i najdugovečnijih srpskih rok sastava „Električni orgazam” će 9. decembra u Domu omladine Beograda koncertno provisati novi, izuzetno uspešni album To što vidiš to i jeste.

Ovaj album predstavlja novo poglavlje u razvoju legendarnog benda, kroz naglašeno okretanje ka melodijskim linijama i povratak klavijaturiste Ljube Đukića, jednog od osnivača grupe.

Izdanje je dobilo sve pohvale kritike i predstavlja jedno od najprodavanijih u istoriji „Električnog orgazma”, koja traje već preko 30 godina.

Osim koncerata, „Električni orgazam” u saradnji sa „Dalas rekords” uskoro priprema i novo, duplo, vinilno izdanje sa neobjavljenom bonus pesmom, kao i dupli multimedijalni CD koji sadrži četiri snimljena spota za pesme Nemaš nikom ništa da daš, Mister Ministar, Ti to možeš i Bliži Suncu, te nekoliko do sada neobjavljenih „živih” snimaka, kao i potpuno novu pesmu Sedam dana (Je nekad dovoljno), kao i single-edit verzije prvih pet singlova sa albuma To što vidiš to i jeste. Oba izdanja će se naći u prodaji posle Nove godine.

Karte za koncert u Domu omladine su već u prodaji, po ceni od 850 dinara. Osim beogradskog koncerta 9. decembra u DOB-u, „Električni orgazam” će uskoro nastupiti u sledećim gradovima: večeras u Požarevcu, 1. decembra u Kragujevcu, 2. decembra u Jagodini, 2. i 3. februara 2012. u Nišu…

Reklame

Ostavite komentar