Maca “opleo” po Prvoj televiziji

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 06 Nov 2011

Dragan Marinković Maca, nakon učešća u brojnim TV projektima, povukao se u ilegalu. Sarajevski glumac i šoumen, koji živi miran život u Novom Sadu, otvoreno je pričao o stvarima o kojima druge javne ličnosti ne žele ni da zucnu.

Maca se izjasnio o svom političkom angažovanju, gej paradi, turskim serijama koje su okupirale domaće televizije…

- Na televiziji je problem nedostatka novca. Pogledajte, recimo, „Paklenu kuhinju” ili „Radnu akciju”. Uporedite te pokušaje sa originalnim produkcijama koje se emituju na TV B92. Zastrašujuće. Istovremeno, pljuje se po Pinku koji je navodno metafora zla i svega skaradnog. Pink je u prošlom veku doveo Kasandru na ove prostore. Danas, u 21. veku, svi ti šatro urbani dovedoše mi Onura i Šeherezadu i mozak mi ispraše turskim serijama tipa: „Da li ga je Mensur zabio Fikreti i hoće li ovaj put Hajrija sa suzom u oku oplakati svog Džemu jer jutros nije fino kakio”.

I sve to večeras u 17, 19:20 i 20 časova, plus reprize. Dalje, koja je razlika između „Zvezda Granda” i „Prvog grla Srbije”? U emisiji „Ekskluziv” možemo videti vlasnicu „Granda”, „zvezde Granda” i ove futavce što se razvedoše – jednom rečju sve same perjanice TV Pinka. Pink jeste folkloran, ali je zato Prva, po mnogim delima, klasičan primer malograđanštine.

Da se razumemo, ja nisam glasnogovornik Pinka, to je moja bivša firma, ali ne podnosim licemerje. Takođe, ne čučim ispred TV-a, ali redovno uzimam bris programske šeme svake televizije. – rekao je Maca za Press.

Reklame

Ostavite komentar