Magazin In: Žestok okršaj Bokija 13 i Milomira Marića

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 25 Nov 2011

U novom izdanju emisije “Magazin In” neće biti lako ni voditeljki ni njenim gostima. Rasprava na temu kritikovanja otrgla se kontroli toliko da će se celim tokom emisije gosti Milomir Marić, Boki 13 i Milan Topalović Topalko međusobno sukobljavati.

Najbrutalniji okršaji desili su se na snimanju između bivšeg urednika “Profila” i makedonskog pevača, što je teško mogla da kontroliše Sanja Marinković. Zbog toga je morala da istrpi žestoku kritiku trećeg gosta Topalka, koji je na kraju optužio voditeljku kako je isuviše dopustila Mariću i Bokiju.

“Nisam se ja ni sa kim sukobio. Sanja Marinkvić je bila na visini zadatka, a Milomir Marić mi je bio čak i simpatičan. Ako se on slučajno sukobio sa nekim, onda je to bilo sa samim sobom, sa mnom nije”, rekao je Boki 13.

“Nikakve svađe nije bilo. Tipična, zabavna emisija. Boki ima svoje fore, mišljenje i meni je bilo zabavno da gostujem. Uostalom ćete videti sve. To što smo snimali može da se protumači na deset različitih načina, a ko kako shvata, nije do mene. Meni je bilo super”, izjavio je Toplako.

Reklame

Ostavite komentar