Marina Đorđević osvaja modne piste

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 21 Nov 2011

Naša lepotica Marina Đorđević (19) koja se na prošlogodišnjem takmičenju otkrivanja talenata foto-modela “Oesterrecihs naechstes Topmodel”, koje organizuje agencija “Jademodels International Management”, našla među tri najatraktivnije u Austriji, uspešno hoda modnim pistama Milana.

Marina je prošle godine na ovom takmičenju bila druga u Koruškoj, time se našla u finalu i tako dobila trogodišnji ugovor u agenciji “Jademodels Int. Management”.

Usledilo je odmah nekoliko revija, a Marina je u međuvremenu maturirala na ekonomsko-jezičkoj akademiji u Klagenfurtu.
Marina je rođena 30. marta 1992. u Klagenfurtu pored srpskog, tečno govori nemački, engleski i italijanski. U junu je završila školu sa odličnim uspehom i bila je u velikoj dilemi da li da odmah da upiše studije ili da se ozbiljnije oproba u vodama manekenstva. Odlučila se za ovo drugo i to van Austrije.

- Dobila sam prve pozive iz Nemačke i bila na nekoliko većih revija. Pored brojnih revija koje sam radila u Beču izdvojila bih i revije modnog dizajnera Filipa Plajna, kao i prestižne modne kuće “La Perla” i reviju održanu povodom rođendana Markusa Šenkenberga – objašnjava Marina.
Zatim joj je stigao poziv iz Milana.
- Jedna od većih modnih agencija u Milanu se zainteresovala za mene i ubrzo sam potpisala ugovor sa njima. Preselila sam se u Milano i započela da gradim karijeru. Nije lako i jednostavno, ali imam veliku podršku porodice i svih drugova i prijatelja kako u Austriji tako i u Srbiji, što mi puno znači – dodala je ona.
Marina je u Milanu za kratko vreme imala nekoliko većih revija za poznatog dizajnera obuće “Gianvito Roši” , za koga će i naredna tri meseca raditi. Takođe je imala i nekoliko važnih foto sesija.
- Svaki dan u Milanu je novi izazov. Svako fotografisanje je naporno, ali kad se taj posao voli onda ništa nije teško – kaže naša lepotica, čija je međunarodna karijera u usponu.
Marina obožava Srbiju, a njeni roditelji su poreklom iz Velikog Gaja, nadomak Vršca.

Reklame

Ostavite komentar