Marina i Futa tužili Lukasa za milion evra !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 19 Nov 2011

Aca Lukas se s Marinom Tucaković i njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom viđa u studiju, ali i na – sudu! Ovaj kreativni par tužio je svog dobrog prijatelja i saradnika dva puta. Obe tužbe podnete su u Višem sudu u Beogradu i suđenja su u toku.

Futa je prvo sam presavio tabak i tužio Lukasa za „neovlašćeno bogaćenje“, zbog čega potražuje čak 14.000.000 dinara. Ako vam se od iznosa zavrtelo u glavi, od sledećeg ćete pasti u nesvest. Druga tužba glasi na neverovatnih 109.000.000, a podneli su je Marina i Futa zajedno zbog, kako se navodi, „duga“. Ove tužbe same po sebi su šokantne kad se zna da su Marina i Lukas izuzetno bliski, kao i da trenutno sarađuju na novom albumu.
Kad smo prvi put pozvali Marinu da nam objasni o čemu je reč, rekla je:
- Ne znam ništa o tome!

Kad smo je pozvali drugi put (jer nam ovaj odnos zaista nije bio jasan), Marina nam je dala svog supruga, koji je bio krajnje neprijatan i iznerviran:

- Odakle vam to?! Mislite da možete da kopate po tuđem životu?! Ne govorim ništa Kuriru dok Kurir ne kaže meni odakle mu informacije! – a onda fino prekinuo vezu.

Pomislili smo da ćemo više sreće imati s tuženim pevačem, ali Lukas nije bio raspoložen za razgovor. Rekli smo mu da imamo dokaze o tužbama.

- To su gluposti… Ne znam o čemu se radi. Zovite me kad budete imali nešto drugo da me pitate – poručio je Aca.

Inače, Kurir pouzdano zna da je sledeće ročište zbog duga zakazano za februar sledeće godine. Lukasov novi album izlazi negde u to vreme i nadamo se da neće biti manje kvalitetan od prethodnog zbog nesporazuma koji moraju da se rešavaju sudskim putem.

Reklame

Ostavite komentar