Megan Foks ne sme da glumi u pozorištu

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 16 Nov 2011

Megan Foks jedna od najlepših holivudskih glumica ima i mnoge druge talente, kao što su kaligrafsko pisanje i poznavanje kineskih čajeva, ali tvrdi da je prevelika kukavica za pozorišne daske.

- Ja jednostavno nemam petlju za pozoršite, moraš biti veoma hrabar, a ja sam previše nervozna. Ne znam da li bih preživela celu pozorišnu predstavu – rekla je Megan.

Na pitanje novinara da li zna da piše olovkom, ona je odgovorila da zapravo ima prelep rukopis jer je išla na časove kaligrafije u srednjoj školi. Pored toga, ona je veliki poznavalac trilogije “Gospodar prstenova” i nikada ne pije alkohol. Više od svega Foksova voli komediju i za sebe kaže da je zanimljiva osoba.

- Ukoliko bih pronašla snagu da glumim u pozorištu, onda bih to definitivno uradila ukoliko je u pitanju komedija. Uvek bih izabrala komediju pre neke teške tragične drame, jer jednostavno nemam toliko živaca za takvo nešto – dodala je.

Za sebe dodaje da je duhovita i da svi koji je poznaju kažu da je smešna osoba. Ona ne voli crveni tepih i fotografisanje, za razliku od svojih kolega.

Reklame

Ostavite komentar