Natali Vud ipak ubijena?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 18 Nov 2011

Natali Vud umrla je 29. novembra 1981. godine pod nerazjašnjenim okolnostima. Sa mužem Robertom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom boravila je na brodu “Splendor” u blizini obale Santa Kataline.

Troje glumaca konzumiralo je alkohol, i ubrzo je izbila svađa. Voken je navodno otišao u krevet, a sutradan ujutru mu je Vagner rekao da Natali nije došla na spavanje. Njeno telo pronađeno je nekoliko kilometara dalje, a uzrok smrti bilo je davljenje.

Nekoliko činjenica i tada je zbunjivalo policiju. Na glumičinom telu pronađene su neobjašnjene sveže modrice, kao da je bila tučena pre smrti. Pritom, celog života javno je govorila o svom strahu od duboke vode, pa nije bilo jasno ni kako su je ubedili da vikend Dana zahvalnosti provede na brodu na pučini.

“L.A. Tajms” piše da policija želi ponovo da ispita kapetana “Splendora” Denisa Daverna, koji navodno ima informacije koje nije otkrio u istrazi pre tri decenije.

Policija je dobila i anonimno pismo u kojem se navodi da kapetan krije nešto, a i sam Davern ranije je rekao da ga je Vagner zamolio da ćuti o kobnoj večeri. Međutim, glumac se oglasio saopštenjem i rekao da “potpuno podržava” novu istragu.

Natali Vud (43) karijeru je počela kao dete u filmu “Čudo u 34. ulici”. Igrala je u filmovima “Buntovnik bez razloga”, “Priča sa zapadne strane”, “Sjaj u travi” i drugim. Osvojila je tri Zlatna globusa i bila nominovana za dva Oskara.

Reklame

Ostavite komentar