Nebojša P: Sažaljevam Bubu jer samo želi popularnost !?

Izvor: Press online
Postavljeno 14 Nov 2011

Nebojša P., koga je voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev optužila za nasilje, zbog čega je izgubila bebu, napokon se oglasio za magazin „Svet”. Privatnik iz Beograda tvrdi da je priču o njegovom nasilničkom ponašanju Ljubinka plasirala u javnost jer je željna medijskog eksponiranja.

- Medijsko eksponiranje me ne zanima i ne želim da se branim od optužbi, osim ako ne budem morao pred nekom nadležnom institucijom. Ozbiljne advokate već imam, zlu ne trebalo… Zastrašujuće je sve to. Ljubinki treba pomoć. Nisam lekar da bih mogao da pričam o njoj, ali neću kriti da osećam veliko sažaljenje. Pitajte nju da li je bila trudna ili nije. Ona po svaku cenu želi da se eksponira. Ali, to su već njeni problemi. Želja mi je da se moje ime više ne spominje u tom kontekstu, ali mi je drago da je neko pozvao i drugu stranu da čuje istinu – rekao je Bubin bivši dečko.

Buba je, nakon prošlonedeljne ispovesti u štampanom mediju, odlučila da i na televiziji ispriča svoju potresnu priču, i to u večerašnjoj emisiji „Dobro veče, Srbijo”, autorke Jelene Bačić Alimpić.

Reklame

Ostavite komentar