Nemanja Stevanović raspravlja o pravima manjina !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 16 Nov 2011

Ekipa “Exkluziva” posetila je pevača Nemanju Stevanovića koji ih je u svom “jeftinom” automobilu provozao kroz kraj u kome živi i nije propustio priliku da se požali na komšiluk. Nemanja je, izgleda, ozbiljnije shvatio pitanja voditeljke, koja je ipak želela da se našali. Evo kako je tekao razgovor.

- Kao što vidite nema svetla na banderama, pokrali su i sijalice i bandere. Ovo vam je super prostor za decu da ih plašite i kažete da ovde živi babaroga. Ja ovde ne bih danju prolazio a kamoli noći – rekao je pevač kada su prolazili uličicom između zgrada u Belvilu.

Ekipa emisije pitala ga je da li se lepo slaže sa svojim komšijama, misleći na Rome koji žive preko puta njegove zgrade, na šta je Nemanja odgovrio:

- Ne, ne družimo se – rekao je sa smeškom i nastavio:

- Ali uhvatili su jednu devojčicu kako vrši nuždu u našoj zgradi i malo sam joj zahvalan za to.

A da li bi im on dozvolio da ga snime kako vrši nuždu – našalila se ekipa Exkluziva, na šta je Nemanja, odgovorio, pomalo ljutito:

- Još mi samo to fali. Da me snimite na wc šolji. Bio bih na svim televizijama, novinama i ispljuvan na svim forumima – rekao je pevač. Na sledeću šalu: ako može komšinica, zašto ne i ti, pevač je odgovorio:

- Nije isto. Ona je manjina, a oni su zaštićeni, kao i homoseksualci. Njima je sve dozvoljeno, a nama normalnim ljudima nije ništa.

A na pitanje da li ima devojku, Nemanja je odgovorio:

- Nemam. Samac sam i uživam. Ne patim za bivšom, već uživam u samoći, za promenu.

Reklame

Ostavite komentar