Neočekivano: Razvodi se Mila Horvat

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 04 Nov 2011

Bivša stanarka kuće Velikog Brata, Mila Tokić rastaje se od supruga, a priznala je i da se nalazi u lošoj finansijskoj situaciji. “Nalazim se u izuzetno lošoj finansijskoj situaciji i teškom životnom razdoblju. Ne bih želela da pričam o svom braku”, rekla je Mila za 24 sata.

Bivša učesnica ovog rijalitija navodno se pre nekoliko nedelja rastala sa suprugom Antom, a ćerku je privremeno poslala kod roditelja u Tomislavgrad, dok se ne snađe. Mila se nedavno zaposlila kao konobarica u jednom zagrebačkom noćnom klubu i trenutno živi kod prijatelja, a sa suprugom je bila u braku pet godina.
Inače, pre otprilike mesec dana krenula su šuškanja da je Mila u vezi sa Lesterom, bivšim cimerom iz kuće Velikog Brata, ali su oboje to porekli, čak se Mila “izlanula” i otkrila nesvesno medijima da je zbog tih napisa imala problema u braku. Čini se da su ti problemi sada kulminirali.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 05/11/2011 at 07:01

    Ovako izgleda kada “zaba pomisli da moze da leti”!
    Neocekivano? Pa videlo se iz “aviona” da bi ova da postane “slavna” da je porodica uopste ne interesuje!Samo mi nije jasno sta bi ona? Pa dobro zamenila je zvanje domacica u konobarica…..uzlazna linija nema sta!

Ostavite komentar