Nikola Kojo odlučio da režira !?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 21 Nov 2011

Nikola Kojo nedavno je posetio Podgoricu kako bi prisustvovao premijeri filma “Parada” Srđana Dragojevića, i u intervjuu za podgoričke “Vijesti” ispričao da priprema film u sopstvenoj režiji.

“Pada mi jako teško ceo proces rada i sve ovo oko njega, ta ‘popularnost’. Polako naginjem ka režiji, već godinama, radim reklame i neke kratke filmove. Sledeće godine spremam svoj prvi igrani film, tako da… Neću naravno prestati da se bavim glumom, jer posle 32 godine u tome, a ja imam 44, malo bi bilo glupo da to radim. To je moj život, veći deo života sam proveo u tom poslu. Sigurno ga neću odbaciti, ali ću ga malo dozirati. Pokušaću da ga smanjim na neku meru, koliko je to moguće”.

Nikola je u intervjuu, pored ostalog, izneo i svoje stavove o politici, LGBT populaciji, filmovima, i najavio da će se uskoro oprobati kao režiser – prvi put.

“Sigurno da ne igram u ovom filmu samo zbog novca, već mi je i tema prijala. Na to ne gledam kao na borbu protiv homofobije, nego generalno protiv bilo koje vrste nasilja. I zato mi se ovaj scenario dopao, zato sam ovaj film radio i zato mislim da svako ima pravo da se šeta slobodno ovom planetom”, izjavio je Kojo.

Glumac nije želo da otkriva bilo kakave detalje o filmu koji planira da snimi, sa obrazloženjem da je još uvek rano za to. Ono što je sigurno je da će se film u režiji našeg proslavljenog glumca pojaviti 2012. godine.

Reklame

Ostavite komentar