Nives Celzijus: Suprug ne voli kada ga dočekam dlakava !?

Izvor: index.hr
Postavljeno 13 Nov 2011

Nives Celzijus otvorila je Modnom mačku svoj ormar i pokazala mu cipele za seks, svoju “venčanicu” i haljinu iz svoje nove kolekcije.

“Nisam neka klasična žena koja voli šoping, čak sam jako lenja kad je to u pitanju. Možeš li verovati da nisam godina dana apsolutno ništa kupila, ni gaće, ni grudnjak, ni čarape?”, rekla je Nives Marku Grubniću u emisiji Exkluziv Vikend. “Ja bih najradije uvek bila gola”, dodaje ona.

Na pitanje kako osvaja svog supruga, Dinu Drpića, seksi starleta odgovara: “S godinama je to malo drugačije. U početku je bilo sve uzbudljivo, otkrivanje, a sad je sretan kad se obrijem i kad ga ne dočekam dlakava”. Prepričala je i događaje na dan svog venčanja koje je bilo u Las Vegasu. Kaže da su se taj dan svađali, jer je on kupio sive Gucci cipele i došao u hotelsku sobu i shvatio da su smeđe. “Zvao me u panici i hteo otkazati venčanje. Rekla sam mu da se smiri i da ću sad oprati kosu i doći tamo”, ispričala je Nives i dodala da na venčanju nije imala gaćice, jer ih je zaboravila.

Reklame

Ostavite komentar