Nova naslovnica Andreja Pejića

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 21 Nov 2011

Australijski maneken Andrej Pejić izazvao je pravu revoluciju u svetu mode kada je nosio reviju venčanica, što je prvi put učinio neki muškarac.

Androgeni 20-godišnjak srpskog porekla ponovo je uzburkao duhove, ovaj put poziranjem za naslovnu stranu magazina ’Out’, gde se pojavljuje sa ružama u kosi i velom preko lica.

U prvom trenutku zaista je teško uočiti da nevesta na slici nije žena, zahvaljujući Andrejevim nežnim crtama lica. Inače, isti časopis je Pejića na svojoj godišnjoj listi najinspirativnijih uticajnih LGBT osoba proglasio za ikonu stila, a tome je doprinela činjenica da se mladi maneken prilikom upoznavanja sa britanskom kraljicom Elizabetom obukao kao – žena. On je tada izabrao usku Versaće suknju i visoke potpetice, i rekao da je bio inspirisan izgledom koji je Šeron Stoun promovisala devedesetih.

Pejić je inače pre nekoliko meseci za magazin ’Out’ snimio rimejk legendarne fotografije Ričarda Avedona za ‘Vogue’ iz 1981. godine, kada je glumica Nastasja Kinski pozirala potpuno gola, ‘prekrivena’ samo zmijom.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 22/11/2011 at 07:33

    Na zalost nas zena, muskarci zela da sto vise lice na nas!Kuda ide ovaj svet, ko zna?

Ostavite komentar