Novak glumi u nastavku Plaćenika

Izvor: Novosti.rs
Foto GQ (Peggy Sirota)
Postavljeno 29 Nov 2011

Holivud je konačno otvorio kapije Novaku Đokoviću! Najbolji teniser sveta otputovao je u ponedeljak u prestonicu Bugarske, gde će ostvariti jedan od svojih snova i snimati scene za nastavak filma „Plaćenici“.

U Sofiji će se družiti i raditi na projektu vrednom 100 miliona dolara zajedno sa glumačkim velikanima poput Silvestera Stalonea („Roki“, „Rambo“, „Kobra“), Arnolda Švarcenegera („Konan“, „Terminator“), Brusa Vilisa („Umri muški“), Čaka Norisa („Teksaški rendžer“), Žan Kloda van Dama („Krvavi sport“, „Kik bokser“, „Univerzalni vojnik“), Džeta Lija („Mumija“, „Zabranjeno carstvo“), Rendija Kotura („Ultimat fajt šampion“), Džejsona Statama („Transporter“, „Sneč“, „Dve čađave dvocevke“), Dolfa Lundgrena („Panišer“, „Hi Men“, „Roki“) i drugih „žestokih momaka“ iz filmskih kulisa Los Anđelesa, dok su ženske uloge dodeljene Amandi Ums i Ju Nan, jednoj od glavnih zvezda azijske kinematografije.

Scenario filma i konkretna uloga Đokovića još se drže pod velom tajne, ali se zna da će konačni obračun imati Stalone, kao pozitivan lik, i Van Dam, kao negativac. S obzirom na američke ideje kada su naši glumci u pitanju, Novaku će verovatno pripasti rola srpskog obaveštajca, specijalca sa ratnim iskustvom, ili pak mladog biznismena u usponu, ali možda nas i iznenade pa mu dodele nešto što ne upada u tipične šablone.

Tek, Bugari su oduševljeni dolaskom Đokovića, jer kako navode njihovi mediji „ne događa se da ulicama Sofije šeta najbolji sportista na svetu“.

- Novak neće imati preterano zahtevnu ulogu, pa se očekuje da na snimanju seta ostane kratko vreme – navodi list „Novinite“.

Tačnije, Novak će ostati u Bugarskoj manje od 48 sati, jer ga Janko Tipsarević očekuje na Maldivima već u četvrtak .

Reklame

Ostavite komentar