“Novi fosili” sutra u Sava centru

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 28 Nov 2011

Zagrebačka pop grupa “Novi fosili” održaće sutra koncert u beogradskom Sava centru, najavila je koncertna agencija “Long plej”.

Koncert je prvobitno bio zakazan za 17. novembar, ali je pomeren zbog iznenadne bolesti gitariste Vladimira Kočiša-Zeca, koji se oporavio i dolazi u Beograd.
- Moja bolest je bila veliki udarac za sve nas, jer smo morali odložiti jedan lepo pripremljen koncert i našu publiku dovesti u neizvesnost. Međutim, naša želja da dođemo u Beograd je velika i našu strpljivu publiku nagradićemo koncertom sa još više emocije i snage- izjavio je Kočiš.
Članovi grupe su obećali pregršt hitova kao što su “Milena”, “Plava košulja”, “Šuti moj dječače plavi” i mnogo energije i emocija “za dobra stara vremena”.
- Svaki put nam pričinjava radost susret sa našom vernom publikom u Beogradu, sa kojom smo uvek spremni da podelimo emocije i pesme- poručila je pevačica Sanja Doležal.
Ulaznice kupljene za 17. novembar važe i za sutra. Karata za koncert “Novih fosila” još ima određen broj po cenama od 1.500, 1.700, 2.000 i 2.300 dinara i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra, Doma omladine i Bilet centra i putem mreža “Kard servis” i “Eventim”.
Reklame

Ostavite komentar