Ogi Radivojević “opleo” po Saši Kovačeviću

Izvor: Press online
Postavljeno 09 Nov 2011

Ognjan Radivojević je na Fejsbuku opleo po Saši Kovačeviću iznerviran činjenicom da je njegov mladi kolega proglašen za zaslužnog građanina Zemuna!

- Da mi je neko ranije rekao, ne bih verovao… Dovoljno je svirati određen broj godina u kafanama, a opština u kojoj su te kafane daće ti orden – napisao je Ognjan na Fejsbuku, a kad se rasprava zahuktala, detaljnije je objasnio svoj stav.

- Nema šanse za mene da postanem zaslužan građanin, mladost sam protraćio svirajući na svetskim pozornicama. Glupak, nisam znao da se postaje „fora” preko animir zabave u picerijama i kafanama. Ja sam ona generacija koja je odrasla na junačkim pričama. Koliko god su komunisti unizili značaj ordena, i dalje mislim da ga zaslužuju samo  posebni, sa velikim delima iza sebe. Ne spadam u tu grupu, pa ga „od sveta” ne mogu dobiti, a ovaj naš, jagnjeći, ne želim, sve i kad bi me uzdigli na nivo kafanskog zabavljača. Toma Zdravković je dobio počast zbog muzičkih dela koja su ostala iza njega, ne zato što je bio kafanski zabavljač. Biti svetska zvezda znači da si globalno popularan, a popularnost bez dela takođe nije razlog za trajno priznanje.

Radivojević je kasnije, doduše nijednom ne navodeći Sašino ime, naveo da nema ništa protiv kolege.

- Moje čuđenje nema veze sa zaslužnim građaninom, nemam ništa protiv njega, već se odnosilo na poremećene vrednosti koje nam se plasiraju. U Zemunu živi puno znamenitih umetnika iz raznih oblasti, sa bogatom karijerom i stažom, koji su svojim delima Zemunu dali specifičan šmek, učinili ga unikatnom umetničkom kolonijom. Neki političari počasnim građaninom proglasili su mladog izvođača lakih nota jer je simpatičan i rado ga slušaju u noćnom provodu na splavovima. A i vole ga navijači fudbalskog kluba. Poželeo sam to da kažem pre nego što npr. jednu pevačicu proglase počasnim gradonačelnikom Stare Pazove – po ovim kriterijumima, ima sva prava na to – napisao je Ogi.

Iako smo očekivali žestok odgovor, Kovačević je za Press rekao da ništa ne zamera Ognjanu.

- Neću da ulazim u raspravu, svako ima pravo na svoje mišljenje. Tako je kod nas u Srbiji kad neko postigne uspeh… Meni je veliko zadovoljstvo što me je opština Zemun odlikovala za počasnog građanina, a drugi neka pričaju šta hoće – kaže Saša.

Reklame

2 komentara

  1. SvetlanaP said on 10/11/2011 at 09:26

    Ognjen Radivojevic je opleo po svima u “Dobro vece Srbijo”! Malo sam gledala, jer mi je muka od te emisije… htela sam da cujem sta ovaj ima da kaze…. i uverila sam se da mi nije bas bez rasloga nesimpatican…. Sve sto je govorio je naizgled ok… ali ima nesto sto ipak zvuci nekako “vestacki”
    Najvise mi se “dopala” njegova prica da je snimio spot sa svojom zenom, jer kako kaze “koga mogu njegove ruke da grle osim njegove zene!” Sve bi to bilo ok da sledeci prilog nije bio spot sa Natasom Bakljavac! Koga su tu grlile njegove ruke? Samom sebi je skocio usta…. pa znala sam da je tu neka foliraza uopste… zato bolje neka svira i cuti na razne teme…jer uopste nije uverljiv….. i usput… vreme obrijanih glava je proslo….. neka pusti kosu… bice bolje!

  2. psihologija said on 11/11/2011 at 05:29

    SvetlanaP, sta je bilo mila, krivo ti sto Ogi tebe nije htio?! Ne primaj to tako licno, covjek jednostavno voli samo svoju zenu, nema to nikakve veze sa tvojim likom. Ne ljuti se na Natasu jer i nju je samo kobajagi grlio i za potrebe spota(foliraze).

Ostavite komentar