Otvorila se vrata “Viktorijinog raja”

Fotke postavljene 10 Nov 2011


Vrata „Viktorijinog raja“ otvorila su se sinoć u Njujorku da bi pustila 38 njenih „anđela“ pred publiku na najekskluzivnijoj godišnjoj reviji ženskog veša. Zvezda večeri bila je „povratnica“ Miranda Ker, koja je prošlogodišnju reviju propustila zbog porodiljskog odsustva.

Revija ženskog veša poznate kuće “Victoria’s Secret”, vredna 12 miliona dolara, održana je sinoć u Njujorku. Za tradicionalan spektakl, 16. po redu, angažovano je 38 manekenki, koje su nosile 69 različitih kostima.

Južnoafrička lepotica Kendis Svanpul otvorila je raskošnu reviju u donjem rublju boje lavande i sa velikim krilima, ali je zvezda večeri ipak bila Miranda Ker koja se na modnu pistu vratila nakon nepunih godinu dana od rođenja sina Flina.

Supruga Orlanda Bluma nosila je 2,5 miliona dolara vredan grudnjak “Fantasy Bra”, ukrašen biserima i žutim dijamantima.

Modni spektakl, kao i uvek, bio je podeljen u tematske celine, pa su modeli nosili krila inspirisana morem, zatim su bile kostimirane poput strip junakinja „Superžena”, da bi na kraju manekenke prodefilovale u disko kombinacijama jarkih boja.

Za anđeoska krila “Passion Play Fan Wings” bilo je potrebno čak sedam godina da se naprave, a manekenki Alesandri Ambrosio je pripala čast da ih prošeta. Ova krila su po mnogo čemu specifična.

Napravljena su od bakra, ukrašena zlatom i sa 105.000 „Svarovski” kristala. Teška su čak 10 kilograma, a da bi ih Alesandra nosila sa osmehom, kao što se očekuje, manekenka je morala mnogo da vežba u teretani.

Srpska snajka Adrijana Lima devet dana pre revije konzumirala je isključivo proteinske šejkove, da bi izgledala perfektno na najpoznatijoj reviji donjeg veša. Sasvim sigurno, lepotica bi mamila uzdahe u teget-crnom vešu i bez ovolikog odricanja.

Verovali ili ne, od publike na reviji „Viktorijinih anđela” i pojedini muškarci su uspeli da dobiju aplauz - Kanje Vest, Džej Zi i bend “Maroon 5″, zaduženi za muzički deo spektakla.

Među gostima je bila i Niki Minaž.

Koliko je ozbiljna organizacija ovog modnog spektakla potvrđuju podaci da su pripreme za događaj trajale godinu dana i da je sve koštalo 12 miliona dolara. Svaka manekenka je imala oko sebe tim od osmoro najpoznatijih šminkera, frizera i stilista.

Pistom su prošetali i top modeli Lili Aldridž, Lindzi Elingson, Karli Klos i Dautzen Kros.

Šou je završen pojavljivanjem svih 38 nasmejanih „anđela” na pisti i bacanjem konfeta.

Izvor: RTS Magazin

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar