Priznanje za Elenu Karaman-Karić

Izvor: hellomagazin.rs
Postavljeno 30 Nov 2011

Elena Karaman-Karić uspešno se bavi dizajnom, a nedavno je u Britanijii svrstana među najperspektivnije dizajnere enterijera. Kćerka poznate kreatorke Verice Rakočević kaže da je srećna zbog priznanja, ali i da joj je porodica uvek na prvom mestu, kao i da sebe ne doživljava kao nekog ko živi glamuroznim životom.

- Pripadnost džet-setu u našoj sredini je veoma diskutabilna. Ne osećam se kao deo džet-seta jer ne spadam u kategoriju onih koje uzbuđuje trošenje novca, partiji i zabava. Daleko više me ispunjava kreativni rad - kaže Elena koju je nedavno magazin “Quintessentially Living” svrstao među najperspektivnije dizajnere enterijera.

- Zadovoljna sam što je načinom na koji je moj rad predstavljen na evropskoj dizajnerskoj sceni i srećna jer objavljivanje moj rada objavljen u prestižnoj i strogo selektovanoj publikaciji “Quintessentially Living”. Britansko tržište se veoma oslanja na stručne stavove, tako da se u skladu s tim naša baza klijenata značajno povećala - priča ona.
Na pitanje da li je svesno odlučila da karijeru gradi u inostranstvu, ona kaže da ne beži od poređenja sa uspesima svoje majke.
- Izuzetno sam ponosna na dugogodišnju karijeru i trajanje moje majke, kao i na poslovne uspehe moga muža. Moja karijera je sasvim spontano počela da se razvija u Britaniji. Imajući u vidu da sam takođe Britanka po nacionalnosti jer je moj otac rođen u Londonu, gde i danas živi, kao i da je posao moga supruga vezan za Britaniju, to nije iznenađujuće. Naprosto mi je tamo sticajem raznih okolnosti ukazana šansa i poverenje za rad - kaže Elena za “Blic”.

Reklame

3 komentara

  1. SvetlanaP said on 01/12/2011 at 07:21

    Jao, nemojte vise, rasplakacu se koliko je clanak dirljiv…… jos samo kada bismo mogli da izbrisemo proslost, a sadasnjost i status smo “kupili”!

  2. Blablatuc said on 01/12/2011 at 07:35

    “Quintessentially Living” je klub,platis visoku clanarinu i onda si clan kluba!Kako da ne Englezi su “ludi” da priznaju sve ono sto se ovde izdaje za “velike umetnike”! Ovde je svako kome padne na pamet “dizajner”a ako se osvrnemo oko sebe videcemo koliko su dobri ti samozvani dizajneri!

  3. Milena said on 01/12/2011 at 16:26

    Koga ti lazes kokosko? Mozda tamo negde daleko gde te ne poznaju. Ovde to ne prolazi.

Ostavite komentar